2021-02-02, 00:29
odnośnie mode poniżej :):)
niee przyszło mi nawet do głowy żeby w trakcie lotu drut odwijać albo nawijać z cewek silnika
według mnie wartość rpm jest nieprawidłowo mierzona i nie szukam sobie niepotrzebnych problemów tylko stwierdzam nieprawidłowość
wooooww :)
ze śmigłem 12x6 wiec "babol" jest oczywisty
PS.
temat szarpania dość ciekawy, a co do kręcenia silnikiem to niech będzie że u mnie kierunek wirowania jest zawsze zgodny ze śmigłem :)
Cytat: Cytuj
Silnik ma swoje parametry, które wynikają z jego konstrukcji mechanicznej, to jest dla niego sztywne i niezmienialne.
niee przyszło mi nawet do głowy żeby w trakcie lotu drut odwijać albo nawijać z cewek silnika
Regulator może sterować i mierzyć wielkość, kształt i czas przepływu prądów przez uzwojenia silnika.
według mnie wartość rpm jest nieprawidłowo mierzona i nie szukam sobie niepotrzebnych problemów tylko stwierdzam nieprawidłowość
PS. 42 000 rpm to niezły wyczyn dla spalinowca, ale nie dla nieobciążonego elektryka.
wooooww :)
ze śmigłem 12x6 wiec "babol" jest oczywisty
PS.
temat szarpania dość ciekawy, a co do kręcenia silnikiem to niech będzie że u mnie kierunek wirowania jest zawsze zgodny ze śmigłem :)